torsdag 14. april 2011

alvorlig

En alvorlig liten Joakim har jeg scrappet her. En veldig enkel en. Har brukt ark fra Pion design, blomster fra Prima, noen gamle boksider og en blonde.

Ha en flotters dag alle sammen.


onsdag 13. april 2011

Jonas

Jeg kan nok beskyldes for å ha litt vel sukkersøte lo'er til guttene mine. Jeg er veldig glad i blomster og av og til legger jeg inn noe rosa også. kanskje etter hvert som de blir eldre at jeg kan scrappe i litt røffere stil. Skal prøve, jeg lover;)

På denne har jeg brukt bølgepapp, ark fra Maja design, maskinsøm og blonde kjøpt på Bikuben. Bokstavene er jeg ikke sikker på hvor kommer fra.

mandag 11. april 2011

nydelig

Her kommer en lo av Jonas. Ganske så hvit denne her. Er så glad i disse bildene, så kommer helt sikkert til å scrappe dem igjen.

Arkene er fra Bazzill, blomstene fra Prima, bokstavene er thikers, blonden aner jeg ikke hvor er fra og heller ikke sevietten. Hjertet er ghrungeboard fra Tim holtz som er malt med cracklepaint.

lørdag 9. april 2011

Sommer

Snøen er nesten borte og sommeren er på vei. Endelig:))) Da passer det fint med en sommerside av Jonas.

Er jammen ikke sikker på hvor arkene kommer fra. Blomstene er fra prima og bokstavene er malte thickers fra american crafts.

fredag 8. april 2011

love

Jonas og mamma som koser. Ikke brukt så mye på denne. Arket er fra Vibeke Spigseth, tror jeg. Blonden er fra Prima, maskinsøm, og thickers fra american crafts. Enklere kan det vel ikke gjøres:)))))


onsdag 6. april 2011

Bollekinn

Her har jeg scrappet Jonas sine gode kinn. Har brukt ark fra Webster og TPC. Blonden er fra Prima og blomstene likeså. Et hjerte fra Tim Holtz, en egenlaget blomst og bokstaver fra american crafts. Ellers har jeg svertet og raspet.

Takk for at du tok en titt.


søndag 3. april 2011

love

Endelig!!!!

Der var jeg igang igjen etter en veldig laaang pause. Og nå var det gøy igjen....

Her har jeg brukt ark fra TPC. Disse arkene er bare så vakre. Ellers har jeg brukt blonder og blomster fra Prima. Sydd på maskin, en fjær fra Panduro og en utklippt sommerfugl fra et Websterark. Litt tyll og masse rasping og riving. Og bildene er som vanlig av mine 2 små. Takk for at du tok en titt.