lørdag 21. august 2010

Trygghet

Her er nok et bilde av mine 2 Gullunger. Har brukt blomster og bånd fra aner ikke hvor, hvit bazzill, kanten rundt er klippet fra et annet ark, malt og pyntet med stempelswirler, gamle bokark og thickers som også er malt.

takk for at du tok en titt


lørdag 14. august 2010

Omsorg

Mine 2 små er veldig gode venner. De krangler som alle andre søsken i blandt, men stort sett er de perlevenner. Også er det så fint å se hvordan Joakim passer på lillebroren sin. Han trøster og klemmer hvis noe er leit. Han er en veldig omsorgsfull storebror! Derav tittelen på denne siden.

har brukt ark fra webster, thickers, grungeboar som er mnalt, blomster fra Prima,+ en selvlaget en, gammel boksside, bølgepapp og en tag. Takk for at du ser.

mandag 9. august 2010

Månedens gledesspreder

I juni var jeg så heldig å bli månedens gledesspreder. 1000 takk til alle som sendte meg pakke. Såååå utrolig artig å få alle disse småpakkene over en hel mnd.

Se på alt det flotte jeg fikk:

fredag 6. august 2010

Trøst

Se det, da har jeg begynt å scrappe igjen etter en laaaang pause. Jeg har fått tatt mange bilder i sommer av mine 2 småtroll.Her har jeg scrappet 1 av dem. Her er det Joakim som trøster Jonas. Han er forresten en veldig snill storebror. og det vises godt på dette bildet.

Jeg har brukt ark fra bazzill, blomst fra prima, grungeboard fra Tim Holtz som er malt og thickers fra American crafts og sommerfugler. Ellers har jeg brettet og raspet.

Takk for at du tok en titt!