lørdag 27. mars 2010

Belle

Her har scrappelysten begynt å vende tilbake igjen, heldigvis. Denne lo'en er mer eller mindre en lift av CamillaE sin "newborn". Hun lager de vakreste lo'er! Håper det er i orden at jeg har liftet deg, CamillaE!

Bildet er av Joakim som baby. Arkene er fra Webster, blomstene og bladene er fra Prima! Ellers har jeg klippet og raspet og svertet!

Takk for at du tok en titt!


mandag 22. mars 2010

Lillebror

"Lillebror" er laget til en skissekonkurranse inne på Papirgleder!

Jeg har brukt et babybilde av Jonas, ark fra prima og gamle boksider. Bokstavene er fra american crafts, og blondene og pom-pom båndet er fra Webster. De små rosene er fra prima og de runde er selvlaget. Ellers har jeg raspet og rivt og sydd.

Takk for at du tok en titt!

onsdag 17. mars 2010

PRINS

Det går tregt her hos meg. Akkurat som om noe av scrappelysten forsvant sammen med bildene jeg mistet. Tenker på alle bildene som jeg hadde tenkt å scrappe. Vel, det nytter ikkeå gråte over spilt melk.

Så her er iallefall en lo av Jonas. Papirene er fra Webster og My Minds Eye. Grungeboard fra Tim Holtz, bokside,bølgepapp, blonde, say it in pearls fra Prima, blomster fra prima. Kronen er malt med snømaling og glittermaling! Tyll og ellers sydd og raspet.
Takk for at du tok en titt!