onsdag 17. juni 2009

EpleKinn

Jonas har kinn som ligner på røde sommerepler! Gode og runde, som resten av gutten! Her har jeg brukt grungeboardbokstaver, roseknopper fra prima og blonde fra papirloftet! Takk for at du tok en titt!tirsdag 16. juni 2009

Long lashes

En c&s layout av Jonas. Han har så lange mørke vipper så disse måtte jo scrappes. Brukt bazzill, bånd fra papirloftet og bokstaver fra basic grey, tror jeg! Takk for at du tok en titt!

Totally adorable

En lo med babybilder av Joakim. Her er han ca 7 mnd. Har brukt ark fra prima, blomster klippet ut av et prima ark, thickers, bling, blonde, maskinsøm og bølgepapp. Takk for at du tok en titt!


Tøysekopp

Denne ble laget til skissecupen 2008. Vi fikk en skisse med 9 firkanter og slik løste jeg den. Enda et bilde av Joakim som koser seg i skogen. Takk for at du tok en titt!Natures Beauty

Joakim som tuller og gjemmer seg bak et tre! Her har jeg brukt ark fra MME, Grungeboard bokstaver og stjerner, tiny alphas, bling og en utklippt sommerfugl! Takk for at du tok en titt!


mandag 15. juni 2009

My love

Et av favorittbildene mine av Joakim. Her har jeg brukt thickers, bånd, grungeboard, blomster fra Prima og Petaloo, blonde og magic mech! Takk for at du tok en titt!


Flowers

Denne ble laget til papircupen på papirgleder. Freestyle er ikke min greie, men et eller annet måtte jeg lage og dette ble resultatet! Det lille søte ansiktet tilhører Joakim! Takk for at du tok en titt!


Loving you

Her har jeg mikset litt med arkene. Kanten rundt er klippet ut og limt inn på et annet ark. Husker ikke produsentene. Bildet er av Joakim, en blid liten kar. Bladene er klippet ut fra et Webster ark. Stardus alfa og tiny alphas. Takk for at du tok en titt!


Isoloveyou

Samme bildet i svart/hvitt. Her har jeg brukt ark fra Webster. Stardust alfa bokstaver. Sirkelen og bringebærene er også fra Websters pages. Takk for at du tok en titt!


Brothers

Enklere kan det vel ikke gjøres! Dette bildet av Joakim og Jonas har jeg scrappet flere ganger. Synes det er så søtt. Her har jeg kun brukt ark fra Bazzill, stardust alfa bokstaver, blone og en grungeboardstjerne. Takk for at du tok en titt!


Grace

Igjen har jeg bare brukt ark fra Websters pages. Klipt og satt sammen. Stardust alfa bokstaver. Bildet er av Joakim og Jonas. Er de ikke søte? Takk for at du tok en titt!


søndag 14. juni 2009

You

Da Jonas var bare noen uker puttet jeg ham opp i en kurv og knipset i vei. Om han trivdes skal være usagt, men bildene ble så søte! Her har jeg brukt ark fra Cosmo Cricket, blomster og bling fra Prima, grungeboardbokstaver fra Tim Holtz, blonde, tiny alphas og maskinsøm. Takk for at du tok en titt!Loved

Jeg er veldig glad i ark fra Websters pages og her har jeg kun brukt akkurat det. Swirlene er klippet ut og plassert rundt bildet som er av Joakim. Takk for at du tok en titt!


Little angel

Her går det i white space. Bildet er av Joakim som sover søtt. Jeg har brukt blomster og blader fra prima. Bakgrunnsarket er fra MME og swirlen er klippet ut av et Webster ark. Svertet og raspet. Takk for at du tok en titt!lørdag 13. juni 2009

Min lille skatt

Må vel få lagt inn noen av lo'ene jeg har laget opp igjennom. Dette er en av Joakim, han er nesten 4 år på bildet. Jeg har brukt ark fra Prima og MME og bølgepapp. Blomstene er Petaloos, tiny alphas, bling og diverse andre småting. Ellers har jeg revet og svertet. Takk for at du tok en titt.


fredag 12. juni 2009

Roses are red......

Idag har jeg fått roser av min kjære! Ingen spesiell dag og ingen spesiell grunn, men guri så spesiell man føler seg. Er de ikke nydelige?! Så takk, min snille halvdel, jeg er glad i deg!
torsdag 11. juni 2009

1000 takk, Siv Anne og Iselind!

At jeg en gang skulle få meg blogg hadde jeg aldri trodd. Men med GOD hjelp fra SIV ANNE og ISELIND begynner det å ligne på noe! Men jeg maser og spør noe aldeles forferdelig. Skammer meg nesten.
Iallefall, 1000 TAKK, BEGGE 2!

onsdag 10. juni 2009

Vår jente!

Her er det femte medlemmet av familien vår. Hun heter Vanghedens Black Sasha, men går bare under sistnevnte. Hun er en liten pomeranian og er 8 år gammel. Vi har hatt henne siden hun var 8 uker. En hissig liten sak med mye lyd men veldig snill.

Papircup på Papirgleder

Vintage er mer meg. Elsker å dille og pynte og klippe og lime. Så denne oppgaven passet meg bra. Bildet er av min lille nevø, Benjamin.

Papircup på Papirgleder

Her var det freestyle som skulle prøves. Ikke meg i det hele tatt, men måtte jo gi det et forsøk. Bildet er av Joakim og Jonas.

Papircup på Papirgleder

Deloppgaven her bestod i å scrappe Clean & Simple. Denne var vanskelig. Jeg liker å pynte og stæsje sidene og her ble det jo minimalt av det. Bildet er av Joakim stående og speide utover Skagerak i Hirtshals.


Papircup på Papirgleder

Denne laget jeg til en av deloppgavene i papircupen. Her ble vi bedt om å scrappe i shabby chic stil, romantisk. Bildet er av Joakim og hans kusine, Juliane. Er de ikke søte?

Papircup på Papirgleder!

Jeg er medlem på papirgleder og denne våren har vi hatt en cup gående hvor vi fikk i oppgave å scrappe i forskjellige stiler. Veldig artig cup hvor jeg lærte utrolig mye.
Her er finalebidragene mine. Her måtte vi lage 2 lo'er og vi kunne selv velge stilart. Jeg laget "love" i Freestyle og "sunshine" i shabby chic.mandag 8. juni 2009